Истината е, че Петър Илиев е повод. Ако не беше

...
Истината е, че Петър Илиев е повод. Ако не беше
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Тези партии не желаят да има кабинет, излъчен от ИТН, предадоха протеста

Истината е, че Петър Илиев е мотив. Ако не беше той, щеше да е Пламен Николов, Иво Атанасов, Дядо Мраз... това са мотиви. Причината е, че тези партии не желаят да има кабинет, излъчен от Има Такъв Народ. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия ръководителят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов.

След като през вчерашния ден от " Изправи се БГ! Ние идваме " обявиха, че няма да поддържат кабинета на Има Такъв Народ, Тошко Йорданов разяснява, че " Татяна Дончева е патогенен измамник на моменти, искрено ".

" Вчера те се обявиха като предатели - това е думата. Тези приказки, които приказват, костват колкото едно огромно нищо. Те плямпаха от самото начало, че желаят промяната на Гешев, дълбока правосъдна промяна, преизчисляване на пенсиите и когато се стигна досега, че тези неща могат да бъдат свършени от едно държавно управление на най-голямата политическа мощ в Народното събрание, те предадоха и митинга, и хората, които са дали своят вот за тях ", изясни Тошко Йорданов.

" Един изменник не заслужава капка почитание ", добави той.

" Без нас, във всяко друго политическо формирование за кабинет, им би трябвало поддръжка от Движение за права и свободи и ГЕРБ. Истината е, че би трябвало да се отиде на избори, в случай че този кабинет не бъде подсилен ", счита Тошко Йорданов.

" Нямам никаква визия какви са възможностите този кабинет да мине. В момента всичко е в ръцете на " Демократична България ". От тях зависи, добави той.

Тошко Йорданов е безапелационен, че огромният зложелател се назовава ГЕРБ, които в продължение на 11 години сътвориха мафиотски модел.

" Ако имахме сделка с Движение за права и свободи, можехме да създадем кабинет още в предния парламент. Това, което приказва Мая Манолова, са тъкмо нелепости. Има два разновидността - или индивидът, който ги приказва не е в ред, или е взел някакви пари. "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР