“Истината е, че не знам как да коментирам тази титла.

...
“Истината е, че не знам как да коментирам тази титла.
Коментари Харесай

Лора Китипова: Направихме успешен сезон, искахме да спечелим титлата по стандартния начин

“Истината е, че не знам по какъв начин да разясня тази купа. Радвам се, че Марица завоюва шеста поредна купа и че аз още веднъж съм шампионка с този тим, само че несъмнено ми се искаше да стане по общоприетия метод и след финалната серия да вдигнем купата, само че за жалост обстановката е такава “, съобщи капитанката на Марица (Пловдив) Лора Китипова пред volleymaritza.bg откакто маричанки бяха оповестени за шампионки през днешния ден.

“Направихме един доста сериозен и сполучлив сезон. В Шампионска лига постигнахме 3 доста сладки победи. Не успяхме да излезем от груповата фаза, само че в действителност има прогрес. Клубът се развива и върви нагоре! Преди две години никой не вярваше, че ще се класираме, само че успяхме. Миналата година Марица записа и първа победа. Тази година към този момент са три против доста съществени тимове, следващата година към този момент може да мислим и за четвъртфинали! Не желая да недооценявам и българското състезание, само че там задачата постоянно е ясна. “

“Много съм щастлива, че са ми дали своят вот доверие за тази виновна позиция да бъда капитан. Надявам се да съм оправдала това доверие. Чувството да бъда в този колектив, тази година като капитан беше необикновено, тъй като бяхме доста сплотени, работихме доста, както ние по този начин и щаба и мисля, че резултатите бяха налице!

“За страдание тази обстановка с ковид застигна и волейбола, както и всички хора по света. Сега най-важното е да се пазим, да бъдем виновни и колкото е допустимо да поддържаме физическото си положение от у дома! Бъдете здрави и се пазете “, приключи капитанката на шампионките.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР