Истината е, че нашите колеги не бяха на висотата на

...
Истината е, че нашите колеги не бяха на висотата на
Коментари Харесай

Сглобката бе сложно инженерно решение за българския политически елит и някои не го издържаха, смята Любен Дилов

Истината е, че нашите сътрудници не бяха на висотата на това решение, уверен е бургаският народен представител от ГЕРБ

ПП-ДБ, по съответно Политическа партия имат огромен проблем. И то е в това, че целият им екзистенц политически е учреден върху противостояние на ГЕРБ. Това сподели в изявление пред БНР Любен Дилов-син, почетен ръководител на „ Гергьовден “ и народен представител от ГЕРБ-СДС.

„ Те отвън това нямат друга философия и тези, и това за тях е доста мъчно, аз ги разбирам. Не може смисълът на живота ти да е да махнеш ГЕРБ, да ги изчегърташ, да ги арестуваш и по-късно някак си би трябвало да се ръководи България, но без тях няма да стане, тъй като без тях няма да имаме задоволително гласове “, добави Дилов – „ Това се назовава драматургична творба в театъра. “, акцентира Дилов.

Той отхвърли да разяснява обясненията на съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков за " разглобката " на ръководството. А обвиняванията на Петков към Бойко Борисов за напън Дилов разяснява:

" Нашият колосален напън върху тях беше от 20 министри единствено един на ГЕРБ-СДС. Доброто, което ще произлезе с избори е, че българите ще имат опция да се произнесат върху това, което се случи след миналите 9 месеца. За мен беше добър опит. Сглобката е комплицирано инженерно решение за българския политически хайлайф. И някои не го устояха, изрично това са ППДБ. Вижте хронограмата на договарянията и няма нищо общо с изказванието им за правосъдна промяна. Трябваше да се реализира нещо, контрактувано преди година. Изведнъж се появиха 100 нови искания и условия. ", съобщи бургаският народен представител.

„ Какво пречеше при всички тези условия, които се излагат - правосъдна промяна и мантри, този диалог да продължи, откакто се извърши ротацията, която беше контрактувана преди 9 месеца? Какво пречеше? Имаше едно предложение от 15 март да се разменят единствено Денкови Габриел. Безсмислено е да приказваме, кой е отговорен, то е явно “, попита Любен Дилов.

И предложи: " Проверете от по кое време ПП-ДБ са си блокирали места за външна реклама, обвързвана с идните избори. Не ми се взе участие в диалози за политическата пяна на дните. Колегите ни имат огромен проблем и се нуждаят от почтен диалог - ние в действителност, за какво сме в тая политика? Да създадем гратис образованието и ред други неща. Ясно е задават се избори! "

Вчера Гергьовден са имали конгрес и са препотвърдили неща, „ които считаме да отстояваме в идващото Народно събрание и да разпространяваме в акцията за евродепутати “.

„ Демокрацията е нещо симпатично, скъпо, комплицирано и всички в идващия български парламент ще беседваме с тях, то по този начин се прави, не можем да измислим гениално решение, гениалните решения са рискови или тоталитаризъм, или безспорна власт. Сега това е обстановката и се надявам на вековната мъдрост на българите “, показа Дилов-син.

" Истината е, че нашите сътрудници не бяха на висотата на комплицираното инженерно решение. Бяхме се договорили за 15 март нищо да не се трансформира и единствено да се разменят Денков и Габриел. Какво общо има съглашението с държавното управление – ротацията, контрактувана още преди 9 месеца. Нашите сътрудници не си съблюдаваха ангажимента. За да отсъдят българите, би трябвало да схванат вярно какво се случи ", разяснява почетният ръководител на Гергьовден и народен представител от ГЕРБ-СДС.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР