Истината е, че хубавите неща свършват бързо, което важи с

...
Истината е, че хубавите неща свършват бързо, което важи с
Коментари Харесай

На финала: Тайни от кухнята на "Отдел Издирване", за които не подозирате!

Истината е, че хубавите неща свършват бързо, което важи с цялостна мощ за българския сериал " Отдел Издирване ". Неговият край е в петък по довечера от NOVA от 22.00 ч., а от екипа издават, че ходът на събитията и орисите на героите ще бъдат окончателно изменени.

Какво друго да чакаме? Фаталният конфликт сред Камен (Юлиан Вергов), Ралица (Ана Пападопулу) и Петър (Роберт Янакиев) ще докара до непредвидени обрати, засягащи живота и на тримата. Голяма смяна ще претърпи Андрей (Пламен Димов), който ще бъде разжалван за прикриването на закононарушението на сестра си преди години. Нещо повече... ново закононарушение ще бъде осъществено във финалния епизод. 

Виж още:

" В процеса на работа, чух истории от експерти, които даже не можех да допускам, че са действителни ", разкрива Александър Христов, продуцентът на сериала, който разкрива, че ползата му към този отдел е предизвикан и от същинските хора, които са част от въпросното звено. " Това даде спомагателна динамичност на персонажите и на сюжета на " Отдел Издирване ", добавя той. 

Любопитен факт за сериала е, че актьорите, които влизат в основните функции, са избрани още по време на писането на сюжета. " Рядко в сериалите и филмите се случва по този начин – сценаристът сяда да написа и незабавно му изниква съответен артист, който би паснал на съответната роля. Например намисляш си персонажа на Камен – професионален издирвач, мъчен, с възприятие за комизъм, самоуверен, мачо, твърд и незабавно си представяш Юлиан Вергов ", споделя той. 

Виж още:

А какво ще се случи на финала? Продуцентът на сериала дава обещание отговори на всички въпроси, които фенът си е задал през сезона. " И за изненада ще му създадем още толкоз неподозирани въпроси, над които да мисли. Финалът ще е брутална изненада ", разяснява Христов. Така че не пропускайте финала на " Отдел Издирване " на 14 май от 22 ч. по NOVA!

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/otdel.izdirvane/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР