"Истината е, че България все още не участва така, както

...
"Истината е, че България все още не участва така, както
Коментари Харесай

Валентин Вацев: Очаквам България да се включи във войната следващия месец

"Истината е, че България към момента не взе участие по този начин, както може в тази война. На този стадий не взе участие, само че чакам това да стане в границите на идващия месец, в случай че войната не затихне вследствие на договаряния "

Това предвижда пред външнополитическият анализаторВалентин Вацев.

"Това (че България не изпраща военна помощ на Украйна - б.р.) не е заслуга на екипът, който през днешния ден управлява България, а е израз на тяхното дълбинно неспокойствие, че опитът да се вкара страната ни малко по-навътре във военния спора в Украйна ще дестабилизира ръководещата коалиция. Става дума за нерешителност, с цел да се избегне нещо доста неприятно, а не за благосклонност.... Идеята за българско икономическо, политическо и военно пълноправие със силите, в които ние сме ангажирани, се отхвърля от днешния български политически хайлайф. Днес в България на власт е едно истерично малцинство, което мисли единствено по какъв начин да се хареса на огромния брат (САЩ - б.р.) ", разяснява той.

По думите на анализатора в тази войнаРусия води война за правото си по нейните граници да няма бази на НАТО и да няма американски ударни ракетни установки.

Според Вацев след края на Студената война Западът не се интересувал от действителните процеси в Руската федерация и акцентира, че сега в Русия на власт е съветският военнопромишлен и цивилнопромишлен капитал:

"След Путин чакам не Навални. Очаквам някой от тези, които през днешния ден не престават линията на Путин, това са хора от кръга на съветските силовики. След Путин ще пристигна подобен цезар, на фона на който Путин ще наподобява бухнал ангорски заек ".

Според него след 50 - 60 години историята ще приказва за Путин като за политически фактор, посредством който съветският индустриален капитал е пристигнал на власт в Русия:

"Държава, в която е на власт промишленият капитал, води война по различен метод, държи се по различен метод, води пропагандата си по различен метод. Колкото по-рано виждат това в Съединени американски щати, където е основната централа, която управлява войната, толкоз по-добре за света ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР