Истината, че си нямаме доверие. Но от разговорите с Мария

...
Истината, че си нямаме доверие. Но от разговорите с Мария
Коментари Харесай

Денков: Трябваше да изтеглим няколко политически лица, за да стане малко по-неутрален кабинетът

„ Истината, че си нямаме доверие. Но от диалозите с Мария Габриел на нея мога да вярвам. Разговорите с нея от самото начало вървят градивно, чуват се причини. Тя споделя добре, в други случаи аз споделям добре. Съставът е консенсусен “. Това разяснява в парламентарните коридори номинираният за министър председател от ПП-ДБ акад. Николай Денков на въпрос за връзките с ГЕРБ, с които ще се опитат да сформират кабинет.

През всички национални препоръки на партии от нашата коалиция бе признат съставът на кабинет, съобщи Денков и по този начин де факто удостовери имената за министри, коит бяха обявени в медиите. Съставът обаче ще бъде показан публично до края на деня. Денков изясни, че първичният състав е бил показан при други условия, а в този момент се търси подобен, който да получи парламентарна поддръжка.

„ Съставът е ориентиран към включването на повече специалисти “, добави той и благодари на всички, които се включиха в първия лист. Денков акцентира, че измежду тях има изключителни специалисти. „ Няколко политически лица трябваше да ги изтеглим, с цел да стане малко по-неутрален кабинетът. Съставът би трябвало да е и публично допустим. Този състав не е изработен, с цел да бъде партиен, а с цел да свърши работа. Всеки от тези претенденти си тежи на мястото “, акцентира ученият.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР