“Истина или предизвикателство е заглавието на премиерен пролетен тийн хорър,

...
“Истина или предизвикателство е заглавието на премиерен пролетен тийн хорър,
Коментари Харесай

Лицето на ужаса дебне в Мексико

“Истина или предизвикателство ” е заглавието на премиерен пролетен тийн хорър, който предлага познати тематики и естетически похвати за почитателите на жанра.
 s8_3  s8_1_4k  s8_2_4k
Филмът оперира с кодовете на свръхестествения трилър и е дело на хорър запалянковците от Blumhouse Productions. Сюжетът ни среща с група младежи, които отиват на отмора в Мексико, където одобряват да вземат участие в добре познатата ни от детството, видимо безобидна игра на “Истина или предизвикателство ”. Скоро излиза наяве, че те са подмамени да играят с избрана користна цел и някой – или нещо – стартира да ги избива. Правилата са убийствено ясни: кажете истината или ще умрете, изпълнете предизвикването или ще срещнете гибелта си, откажете да играете и ще бъдете погубени. Последиците от всяка истина и от всяко предизвикателство са ужасяващи, а скоро излиза наяве, че “играта ” в никакъв случай не свършва, работи по своя лична логичност и видимо няма по какъв начин да бъде победена.
Критиците не останаха очаровани от творбата, само че сходни филми в никакъв случай не се вършат с концепцията да впечатлят филмовите коментатори.

Режисьор е Джеф Уадлоу, а в функциите са Луси Хейл, Ландън Либуарон, Нолан Джерард Фънк, Тайлър Поузи, Вайълет Бийн, София Тайлър Али, Хейдън Зито.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР