Истерията покрай коронавируса в България вече започва да взима връх.

...
Истерията покрай коронавируса в България вече започва да взима връх.
Коментари Харесай

Заради коронавируса: Лелка от София си купи лубрикант, мислела го за...

Истерията около ковид в България към този момент стартира да взима връх. В доста от хипермаркетите започнаха да се изпразват щандовете с дълготрайни хранителни артикули.

Стига се и до комични обстановки. Като във анекдот в обществените мрежи се популяризира историята за баба, която си купила лубрикант в опит да се отбрани от ковид.

Любомир Огнянов от Канал 3, който разказва случката, твърди, че е самата истина:

"Без подбив - през днешния ден бях очевидец на най-комичната преживелица. В хипермаркета в моя квартал.

Една лелка на към 65 години е напълнила количката с консерви, фасул, брашно, ориз, олио - запасява се за ковид, както изясни на дамата до нея. В един миг внезапно се обръща към Durex-а до касата.

Взема последния флакон и го поставя на лентата. Аз съм тъкмо зад нея. Касиерката стига до лубриканта и се опулва необятно. Поглежда ме и ме пита - това ваше ли е?

Лелката, която в действителност е взела последния лубрикант, скача и споделя - не, не - мое е, това нали е с алкохол? Касиерката подвига вежди и споделя - госпожо това е лубрикант.

И лелката - по този начин де, дезинфектант. Касиерката към този момент троснато - госпожо, това е лубликарнт! Използва се за СЕКС! Лелката почервеня цялата, събра количката и... линия с 300. Истерията е в действителност комична... "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР