Истеричното пазаруване в Пловдив на места продължава, макар и при

...
Истеричното пазаруване в Пловдив на места продължава, макар и при
Коментари Харесай

Истерията в Пловдив продължава, масовата зараза е на косъм СНИМКИ

Истеричното извършване на покупки в Пловдив тук-там продължава, въпреки и при засилени ограничения. Пловдивчани се презапасяват, а множеството от тях не носят защитни средства, нито пък съблюдават отдалеченост. За това алармирала читателка на TrafficNews.bg, която през днешния ден се е натъкнала на навалица пред обектите в търговиите на "Ритон ".

Въпреки че в магазините се позволяват по няколко индивида, истински безпорядък е настанал пред самите обекти.

"Ген. Мутафчийски подреди последно в питателните магазини да се чака на разстояние от 2 метра, а съгласно вас това дали се съблюдава?Народът е оглупял!!! Купуват, все едно идва краят на света... Казват, че магазините са презапасени, само че надали ще стигне стоката за всички. Започва да се изчерпва, а доставчиците не съумяват да смогнат ", споделя възмутената жена. Тя ни изпрати и фотография, от която ясно проличава по какъв начин се "спазват " рекомендациите.



Друг жител споделя, че щандовете в кварталните магазини се опразват за часове. Хората не престават да изкупуват брашното, ориза, тестените произведения и зрънчо.

В един от хипермаркетите в квартал "Въстанически " големият потребителски интерес към яйцата и киселото мляко се усеща още от утринните часове. Въпреки уверението, че стока на склад има, продуктите по щандовете се купуват в промишлени количества. Пловдивчани всеобщо се запасяват и с алкохол, като избират високоградусовите спиртни питиета.

"Много от хората са с маски, само че има и такива, които се блъскат един в различен и не съблюдават никаква отдалеченост. А в магазина имаше не повече от 10 души... ", споделя мъжът.







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР