Истанбул и Лондон са двата града, които щабовете на Кубрат

...
Истанбул и Лондон са двата града, които щабовете на Кубрат
Коментари Харесай

Ивайло Гоцев: Искаме мачът на Кубрат Пулев с Джошуа да е в Истанбул, но те искат в Лондон

Истанбул и Лондон са двата града, които щабовете на Кубрат Пулев и Антъни Джошуа преглеждат като място за мача посред им. Това съобщи мениджърът на българския боксьор Ивайло Гоцев пред " Дневник ".

Пулев е формален кандидат на Международната боксова федерация (IBF) и стигна до мач за международната купа против първенеца Джошуа. Преговорите сред двете страни не престават, като се чака да приключат до края на месеца.

" Ние създадохме условия за провеждането на мача в Истанбул. Те желаят в Лондон. Предпочитат да вземат по-малко пари, само че да са вкъщи. Изглежда се тормозят от мощния противник Кубрат Пулев ", сподели Гоцев.

По думите му за българина най-важното е да има мач със международния първенец. " Идеята е да играем с Джошуа, а не той да оваканти купата, тъй като Кубрат се е готвил да има мач със международния първенец. "

Пулев стига до трета опция да се бие за международната тила.

" Смятам, че съм се развил чудесно, щом съм на това равнище да съм номер едно в света. Остава последният връх на планината, т.е. най-стръмното и най-трудното, което в действителност може и да се окаже най-лесното ", сподели Пулев в изявление за " Дневник " преди месец.

Преди малко повече от пет години българинът загуби от Владимир Кличко. През 2017 година Пулев имаше проведен мач с Джошуа, само че се отдръпна поради травма.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР