Истанбул ББ се класира за директните елиминации в Лигата на

...
Истанбул ББ се класира за директните елиминации в Лигата на
Коментари Харесай

Истанбул ББ се класира за елиминациите в Лига на конференциите

Истанбул ББ се класира за директните елиминации в Лигата на конференциите след победа с 3:0 вкъщи против Рига. Турският тим завоюва типичен посредством попадения на Дениз Турук и Стефано Окака, който се разписа на два пъти във всяко едно от полувремената.

Истанбул има актив от 10 точки на първото място в група " А ", а Рига е на четвърта позиция единствено с две точки.

В другата среща Фиорентина разгроми с 5:1 вкъщи Хартс и заема втора позиция със 7 пункта. Шотландският тим е на трети с 3 точки.

Късен гол на Николас Джаксън обезпечи триумфа за Виляреал с 1:0 в гостуването против Аустрия Виена. Сенегалецът беше прецизен във вратата на домакините три минути преди приключване на постоянното време. " Жълтите " имат цялостен актив от 12 точки на първа позиция в група " С ", преодолявайки груповата фаза на Лигата на конференциите. Аустрия е на последно място със единствено една точка.

В група " F " Юргорден завоюва с 4:2 семейството си против Гент и е напълно покрай присъединяване в директните елиминации на евротурнир за първи път от 1956 година. Шведският тим е преди всичко с актив от 10 точки два кръга преди края на груповата фаза.
 Фиорентина победи Хартс с 5:1
Фиорентина победи Хартс с 5:1

Тимът изостава на 3 от водача в групата Истанбул Башакшекир
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР