Исперих. За мен всеки регион е важен - независимо дали

...
Исперих. За мен всеки регион е важен - независимо дали
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Лиляна Павлова, ГЕРБ: Уж асфалтът не се ядеше, но българските региони имат нужда от много асфалт, за да дойдат инвеститорите

Исперих. „ За мен всеки район е значим - без значение дали е дребен или огромен. Всеки човек е значим - без значение от кое място е и от кой етнос е. ” Това сподели претендентът за евродепутат Лиляна Павлова на среща с поданици на Исперих, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . На срещата участваха националният представител Десислава Атанасова, регионалният координатор на ГЕРБ и кмет на Разград доктор Валентин Василев, както и общинският началник на ГЕРБ - Исперих Виолета Тодорова.
Лиляна Павлова показа, че от години не е министър на районното развиване и благоустройството, само че милее за регионите ни и желае те да стават все по-добри места за живеене. „ Колкото и нашите съперници да настояват, че „ асфалт не се яде ”, пътувайки насам в района от ден на ден се увещавам, че той се нуждае от доста асфалт и положителни пътища ”, добави тя.
„ По хубавите пътища идва бизнесът, идват вложенията. Уверена съм, че би трябвало да продължат вложенията в пътна инфраструктура, канализация, площади и детски площадки ”, съобщи тя пред жителите на Исперих.
„ Много постоянно си приказваме за Европа и желая да ви уверя, че тя не е нещо далечно. Исперих е Европа. Не е елементарно да се изравнят приходите ни с европейските, тъй като започнахме от разнообразни равнища. Преди 20 години в България започнахме с пенсии от 3 $, с банкрутирали банки и сдружения. Всички желаеме по-добри приходи и пенсии и работим за това, само че става постепенно “ добави Павлова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР