Испанското тв шоу El Chiringuito публикува в профила си в

...
Испанското тв шоу El Chiringuito публикува в профила си в
Коментари Харесай

Новият халф на Реал Мадрид бил фен на Барса и Меси

Испанското тв шоу El Chiringuito разгласява в профила си в Twitter любопитно видео, обвързвано с новата покупка на Реал Мадрид Браим Диас. Младият халф дойде на “Сантиаго Бернабеу” от Манчестър Сити и съобщи, че от дете симпатизира на кралския клуб. Във въпросното видео от 2011 година обаче той е запитан кой тим и кой футболист харесва най-вече, а отговорът е Барселона и Лионел Меси.

Диас е роден в Малага, по през 2013 година мина в академията на Ман Сити. Въпреки безспорните си качества, той не съумя да се наложи в състава на Джосеп Гуардиола. Младокът отхвърли да подпише нов контракт с “гражданите”, а преди няколко дни Реал заплати за него 17 млн. евро. Контрактът му с европейския клубен първенец е до 2025 година.

DOCUMENTO #JUGONES |@Brahim le RECONOCIÓ a @quimdomenech que ERA DEL BARÇA y su ÍDOLO ERA Messi cuando tenía 12 años. ¡LO MÁS VIRAL! pic.twitter.com/ufvXY48LOO
— El Chiringuito TV (@elchiringuitotv) 8 януари 2019 година Междувременно, към този момент като футболист на Реал, Диас продължава да твърди, че от дребен е последовател на “белите”, а огромният му кумир във футбола е Серхио Рамос.

“Да подпиша с Реал е сбъдната фантазия. Още от дете мечтаех да играя за най-хубавия тим в света. Ще се постарая да съм оптимално потребен на отбора. Надявам се да печеля доста титли. В детството всички плакати в стаята ми бяха с футболисти на Реал, само че най-големият беше със Серхио Рамос. Да упражнявам и играя с него е голяма чест. Не желая да приказвам за себе си. Ще се опитам да вкарам доста голове и да направя доста асистенции. Мога да играя на всички позиции в атака”, сподели 19-годишният гений.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР