Испанското тенис чудо Карлос Алкарас ще се изправи срещу Григор

...
Испанското тенис чудо Карлос Алкарас ще се изправи срещу Григор
Коментари Харесай

Алкарас: Срещу Димитров ще бъде много трудно

Испанското тенис знамение Карлос Алкарас ще се изправи против Григор Димитров на четвъртфиналите на " Мастърс " -са в Маями. 20-годишният испанец записа три безапелационни победи във Флорида и е в серия от девет следващи триумфа след триумфа си в Индиън Уелс по-рано този месец.
Прочетете още
" Очевидно против Димитров... последният мач, който играх против него, изгубих. Беше в Шанхай. Знам, че той е доста надарен състезател, доста сложен противник. С този корт тук усещам, че слайсът ще бъде доста сложен за мен. Знам това, само че ще опитам да покажа най-добия си тенис и да стигна до успеха ", показа Алкарас след успеха си над Лоренцо Музети.

" Индиън Уелс беше доста значим за мен. Благодарение на този шампионат започнах да се усещам по-добре на корта и отвън него. Сега усещам наслада всеки ден с тима ми, с околните ми. Семейството ми е тук. Това е доста значима поддръжка за мен. Исках да отивам на тренировки, любувам се. В момента съм в доста добър миг професионално и персонално. Надявам се нещата да продължат по този начин. В момента се усещам прелестно ", сподели още той.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР