Испанското правителството разработи план с препоръки как да се празнуват

...
Испанското правителството разработи план с препоръки как да се празнуват
Коментари Харесай

Испания: Без партита по Коледа, на службите – без пеене

Испанското държавното управление създаде проект с рекомендации по какъв начин да се честват Коледните празници по-безопасно. Всяка самостоятелна област обаче би трябвало сама да реши към какво да се придържа, съгласно епидемиологичната конюнктура в нея, съобщи БГНЕС.
Мадрид, Мурсия и Навара по време на формалните празници, а други като Кастилия и Леон, Астурия и Страната на баските ще се наложи да ги затегнат.
Според министъра на опазването на здравето Салвадор Ила коледният проект " не е финален ". Дали заведенията за хранене и питейните заведения ще работят зависи от локалната власт във всяка провинция.
 Испания и Италия с рецензия към миграционния пакт на Европейска комисия Испания и Италия с рецензия към миграционния пакт на Европейска комисия
Мадрид и Рим разкритикуваха пакта за миграция, препоръчан от Европейската комисия. На италианско-испанската среща на върха в Палма де Ма...
Сигурно е обаче, че празненства и огромни тържества няма да има. Отменя се и Парада на трите крале, където по традиция се стичат доста хора.
Маратонът „ Сан Силвестре ” съгласно здравните специалисти е по-добре да се излъчва по малкия екран, с цел да се избегне наличието на аудитория.
Що се отнася до църковните служби най-добре е на тях да не се пее и.
Напомня се и, че при пътувания в чужбина на връщане всички са длъжни да показват негативен PCR тест.
 Влизане в Испания единствено след негативен PCR тест Влизане в Испания единствено след негативен PCR тест
Испания вкарва условието за показване на негативен PCR тест при влизане в страната за жители на 65 страни с висок риск на зара...
В проекта на държавното управление има даже подробни рекомендации към студентите да се изолират за няколко дни преди да се върнат вкъщи, с цел да не заразят по-възрастните си родственици.
Максимум до 10 души или до три фамилии да се събират на едно място и да се заобикалят пътуванията. Коледните базари няма да бъдат неразрешени, само че ще работят с понижен потенциал.
Това важи и за Коледните концерти с рекомендация да са навън.
Вечерният час ще остане в действие, само че на 24 и 31 декември в цялата страна ще бъде продължен до 1 часа след среднощ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР