Испанският защитник на лондонския Арсенал Ектор Бейерин се оплака от

...
Испанският защитник на лондонския Арсенал Ектор Бейерин се оплака от
Коментари Харесай

Испанец от Арсенал се оплака от хомофобия

 Кукери повеждат прайда, ще гонят злия дух на хомофобията у нас
Испанският бранител на лондонския Арсенал Ектор Бейерин се оплака от отношението на почитателите на Острова към него. Роденият в Барселона през 1995 година десен бек е станал обект на хомофобски офанзиви, откакто е решил да си пусне дълга коса.

" Някои възгласи от трибуните са много оскърбителни. Хората ме назовават лесбийка поради дългата коса. Свикнал съм да не обръщам внимание на злобарите, само че въпреки всичко такива неща въздействат, започваш да се съмняваш кой си ", споделя Бейерин пред " Таймс ".

Според него коренът на казуса е в това, че феновете си разрешават да мислят, че знаят по-добре по какъв начин би трябвало да наподобява и да се държи един футболист. В момента в който даден състезател реши да е друг и стартират офанзивите против него.

" Хората би трябвало да показват себи си посредством външния си тип, това е щастието. Заради натиска от страна на трибуните обаче не считам, че скоро в Премиър лийг някой намерено ще си признае, че е гей. Феновете също носят виновност, тъй като не са подготвени за такова самопризнание ", споделя Бейерин.

Преди време той изтри профила си в Туитър, тъй като получаваше доста обидни известия. По-късно го възвърне, с цел да е в крайник с новините.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР