Испанският вицешампион Реал Мадрид вече не крие факта, че привличането

...
Испанският вицешампион Реал Мадрид вече не крие факта, че привличането
Коментари Харесай

Обрат: Реал Мадрид няма да взима Мбапе това лято, но няма и план Б

Испанският вицешампион Реал Мадрид към този момент не крие обстоятелството, че привличането на Килиан Мбапе това лято става невероятно. „ Лос Бланкос “ до неотдавна имаха вяра, че нещата ще си дойдат на мястото, само че в този момент наподобява като непостижима задача.

Журналистът на Marca – Хосе Феликс Диас, оповестява, че звездата на Пари Сен Жермен избира да извърши контракта си с парижани единствено поради паричната облага. Освен това, той не желае да пропусне сериозния бонус при подписването си на контракта с Реал, който ще получи през идващия сезон, в случай че се причисли като свободен сътрудник.

На „ Сантиаго Бернабеу “ обаче нямат проект „ Б “, добавя Диас. Президентът Флорентино Перес няма имена, които да вземе като опция на Мбапе за идната акция, поставяйки Карло Анчелоти в сложна обстановка. В последна сметка се оказва, че в Реал са били толкоз сигурни, че ще вземат французина това лято, че от клуба са прекъснали договарянията с други евентуални цели, след които голмайсторът на Тотнъм - Хари Кейн.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР