Испанският вицешампион Реал Мадрид смята да предложи нов договор на

...
Испанският вицешампион Реал Мадрид смята да предложи нов договор на
Коментари Харесай

Реал Мадрид ще предложи нов договор и на Кроос

Испанският вицешампион Реал Мадрид счита да предложи нов контракт на полузащитника Тони Кроос. Настоящият договор на германеца изтича през лятото на 2023 година, само че от клуба са подготвени да му предложат удължение с още 12 месеца, оповестява „ Okdiario “.

32-годишният Кроос бе притеглен на „ Сантиаго Бернабеу “ през лятото на 2014 година, само че бързо се трансформира в съществена фигура за тима, като има 346 мача и 25 гола на сметката си до този миг. През този сезон той продължава със мощните си изяви в средата на терена, като има 26 мача и 3 гола досега във всички шампионати.

От управлението на Реал към този момент са отправили предлагането за новия контракт към германеца, като в този момент се чака неговото решение дали ще преподпише.

Междувременно „ Лос Бланкос “ към този момент работят и по подновяването на договора и на още един от водачите в средата на терена - Лука Модрич. Хърватският деец също е привързан с Реал доникъде на 2023 година, като се чака и той да получи предложение за удължение с още една година.

El Real Madrid quiere renovar a Kroos hasta 2024
— okdiario.com (@okdiario)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР