Испанският вицешампион Реал Мадрид надделя като гост с 2:0 над

...
Испанският вицешампион Реал Мадрид надделя като гост с 2:0 над
Коментари Харесай

Анчелоти разкри кога очаква Бензема да е на линия

Испанският вицешампион Реал Мадрид надви като посетител с 2:0 над Реал Сосиедад в събота вечерта и затвърди лидерската си позиция в Ла Лига. Тимът обаче даде свидна жертва в лицето на капитана и голмайстор Карим Бензема, който беше сменен още в 17-ата минута поради мускулна травма и съвсем несъмнено ще пропусне идните мачове с Интер в Шампионската лига и с първенеца Атлетико Мадрид в шампионата.

Французинът взе присъединяване в 18 от 19-те публични срещи на „ белите “ през сезона, като в 14 от тях записа цялостни 90 минути.

„ В идващите дни ще забележим какво е положението на Карим, само че нямам доверие да мога да го употребявам във вторник. Надявам се обаче да е подготвен за дербито с Атлетико в неделя “, съобщи наставникът на Реал Карло Анчелоти след успеха на „ Аноета “.

„ Бяхме компактни и не оставяхме свободни пространства на домакините. Лука Йович се включи доста мощно. Той не играе постоянно, само че има огромен принос за трите точки. На почивката споделих на футболистите, че не съм удовлетворен от видяното след 30-ата минута, когато започнахме да вършим глупави нарушавания и да пращаме дълги топки напред. След гола, с който поведохме, стана много по-лесно “, разяснява още италианецът.

„ Денят беше добър за нас, само че сезонът е дълъг. Срещу нито един противник не е елементарно. Имаме преднина и ще се опитаме да я запазим и увеличим. Във футбола за три дни всичко може да се промени. Сега мислим за мача с Интер, а не за Атлетико. Знам какво значи дербито за почитателите. В тези мачове няма любимци “, сподели още Анчелоти.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР