Испанският вицешампион Реал Мадрид иска да привлече накуп Ерлинг Хааланд

...
Испанският вицешампион Реал Мадрид иска да привлече накуп Ерлинг Хааланд
Коментари Харесай

Новото Галактико на Реал Мадрид вече е в ход

Испанският вицешампион Реал Мадрид желае да притегли вкупом Ерлинг Хааланд и Килиан Мбапе, защото са създали място в бюджета си, с цел да основат новото „ Галактико “. Столичани имат евентуален бюджет, достигащ до 342 милиона паунда, в случай че се има вяра на реномирания испански състезателен вестник Diario AS.

Това включва солидни 111 милиона паунда в банката и до 231 милиона в кредитни полици, за които към този момент е открито финансиране и може да бъде утвърдено. Съобщава се, че „ Лос бланкос “ също по този начин са освободили място в сметката си за заплати, с цел да привлекат за пет или шест сезона на някоя суперзвезда.

Diario AS твърди, че сега Реал заплаща 284 милиона паунда годишно за заплати, което с 68 милиона паунда по-малко, в сравнение с през лятото на 2022-а година, до момента в който общият им приход се е нараснал със 17%. Напускането на играчи като Карим Бензема и Еден Азар без подозрение е помогнало за понижаване на разноските за заплати.

Дали обаче на в Реал ще реализиран триумф с амбициозните си цели от рода на Халанд или Мбапе обаче е въпрос, който е обвързван с освен това от пари. В момента стадион „ Сантиаго Бернабеу “ се реновира и е част от интернационалната позиция на клуба, с цел да се нарежда пред клубовете, притежавани от богаташите от Саудитска Арабия и Катар, както и да бъде мотор на личните си доходи.

Real Madrid are ready to make ANOTHER 'Galactico' signing and they are about to free up crazy money to get it done
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР