Испанският вицешампион Барселона няма да се възползва от опцията да

...
Испанският вицешампион Барселона няма да се възползва от опцията да
Коментари Харесай

Барселона връща Адама Траоре на Уулвърхемптън

Испанският вицешампион Барселона няма да се възползва от опцията да задейства опцията да откупи правата на Адама Траоре от Уулвърхемптън, оповестява трансферният гуру Фабрицио Романо.

Испанският национал се причисли към „ каталунците “ чартърен от „ вълците “ през януари с алтернатива прехвърлянето му да стане непрекъснат за сумата от 30 милиона евро презрятото, само че „ Блауграна “ не желаят да закупят крилото, защото имат други цели, в това число голмайсторът на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски, добавя италианският публицист.

Адама стартира ослепително завръщането си в Барса, само че с напредването на сезона той се оказа, че прекарва повече време на пейката заради възродената форма на Усман Дембеле.

По време на шестмесечния си престой на „ Камп Ноу “ Траоре записа четири асистенции, две в 11 мача в Ла Лига и две в Лига Европа. Траоре ще се завърне в Уулвс това лято, където актуалният му контракт е до лятото на 2023 година.

Barcelona won't trigger the buy option clause for Adama Traoré. It was included into loan deal from Wolves for €30m but Barça won't spend big money on Adama as things stand.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР