Испанският треньор на Пари Сен Жермен Луис Енрике говори на

...
Испанският треньор на Пари Сен Жермен Луис Енрике говори на
Коментари Харесай

Луис Енрике: Пари Сен Жермен никога не се предава, играе до последната минута

Испанският треньор на Пари Сен Жермен Луис Енрике приказва на конференцията си преди мача с Борусия Дортмунд в Шампионската лига, като призна, че е доста удовлетворен от отношението на футболистите.

" Трябва да забележим по какъв начин ще стартира шампионатът. Футболът е страховит спорт, защото всички резултати са вероятни. Можеш да играеш зле и да спечелиш, както и противоположното. Като клуб сме доста стимулирани да спечелим всички титли. Това е задачата ", безапелационен бе той.

" Не знам по какъв начин виждате нещата извън. Сигурно е, че не започнахме по най-хубавия метод (б. а. - 8 точки от 5 мача в Лига 1). Но всякога, когато стартира в един тим, това се случва. Има нови неща, които би трябвало да усвоим. Очарован от държанието на играчите. Феновете също са невероятни. Знам, че е мъчно да желая време, само че съм спокоен. Ще има положителни резултати и добър футбол, сигурен съм ", сподели още испанецът.

" Мачът против Ница няма нищо общо с този против Дортмунд. Има поле за развиване. Но има и неща, които тимът прави доста добре. ПСЖ не се предава в никакъв случай, играе постоянно до последната минута. Играчите тичат по метода, по който желая, без значение дали са с топката или не. Публиката не може да се излъже. Поведението на играчите е чудесно ", добави Енрике.

" Мануел Угарте бе изобретение за доста хора. Още в Лисабон той играеше доста добре. Мануел е страховит трансфер, Луис Кампош работи добре. Той е млад състезател със мощен темперамент. Важен е, тъй като нови баланс на тима. Той е една от изненадите при започване на сезона ", счита треньорът.

" За да спечелиш Шампионската лига, ти би трябвало огромен тим. Не единствено 11 футболисти, а 23. Като всички да са подготвени да влязат в игра. Трябва да си взаимен с останалите в тима и да си преклонен, тъй като противникът може да е по-добър от теб ", приключи Луис Енрике.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР