Испанският треньор на Олимпик Марсилия Марселино е напуснал. Той пое

...
Испанският треньор на Олимпик Марсилия Марселино е напуснал. Той пое
Коментари Харесай

Олимпик Марсилия остана без треньор

Испанският треньор на Олимпик Марсилия Марселино е напуснал. Той пое отбора през лятото, само че съгласно уеб страницата на клуба „ няма да продължи задачата си “.

„ Събитията от понеделник, в който асоциации на последователите на клуба желаеха оставката на президента Пабло Лонгория не разрешават на Марселино и екипа му да извършват в положителни условия функционалността, за която са били ангажирани “, се споделя в официално съобщение на Олимпик Марсилия.

Напускането на 58-годишния треньор бе официализирано ден преди старта на тима в Лига Европа. на следващия ден отборът играе против Аякс. Само след четири дни пък е дербито в Лига 1 против.

„ Предвид на подтекста клубът е доста отчаян, че би трябвало да се оправя без треньор и механически щаб “, се написа още в позицията на Олимпик Марсилия.

Марселино бе поканен от Лонгория да заеме мястото на Игор Тудор 10 дни преди старта на подготовката. Той дебютира против Панатинайкос в Шампионската лига, само че тимът беше отстранен от шампионата.

Марселино води клуба единствено в седем мача (3 победи, 3 равенства и една загуба). Той дойде в отбора след 18 месеца в Атлетик Билбао. Треньорът е работил още в Севиля, Виляреал и Валенсия. С Валенсия той завоюва Купата на Испания през 2019 година.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР