Испанският тенор Хосе Карерас трябваше да изнесе прощален концерт с

...
Испанският тенор Хосе Карерас трябваше да изнесе прощален концерт с
Коментари Харесай

Концертът на Хосе Карерас с нова дата

Испанският тенор Хосе Карерас трябваше да изнесе сетен концерт с българска аудитория на 21 октомври в столичната зала " Арена Армеец ", само че заради неразбираеми аргументи спектакълът беше разгласен с нова дата, а точно 11 май 2019 година

 Испанският тенор Хосе Карерас още веднъж в България
Испанският тенор Хосе Карерас още веднъж в България

Кой още ще бъде част от огромното музикално събитие в София

Не се показва повода за смяната, само че стана ясно, че с изключение на с нова дата, концертът ще се организира и с нови уредници. Закупените билети важат без презаверка.

Още при гостуването си през декември 2015 година оперният артист разгласи, че това ще бъде последното му присъединяване в България. Намеренията му бяха да се посвети на фондацията си за битка с левкемията. Четири години по-късно обаче Хосе Карерас още веднъж се връща на родната сцена, с цел да зарадва феновете си.

Концертът ще бъде дирижиран от испанския диригент Давид Хименес , а в спектакъла ще вземат присъединяване над 120 индивида, като ще бъде включен и един от учениците на госта от неговия майсторски клас - тенорът Росен Ненчев.

дирижиран от испанския диригент Давид Хименес, в спектакъла ще вземат присъединяване над 120 индивида. В рецитала ще се включи и един от учениците на госта от неговия майсторски клас - тенорът Росен Ненчев.

Билетите за новата дата са на цени от 50 до 120 лева в мрежата на Ивентим.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР