Испанският тенисист Рафаел Надал се възстановява, след като вчера се

...
Испанският тенисист Рафаел Надал се възстановява, след като вчера се
Коментари Харесай

Какво се случва с Рафа Надал?

Испанският тенисист Рафаел Надал се възвръща, откакто през вчерашния ден се подложи на лекуване на контузения си ляв крайник. 14-кратният първенец на Откритото състезание на Франция ще се опита да бъде подготвен за началото на идния шампионат от Големия шлем в Лондон.

Надал се завърна в дома си в Майорка, по-малко от три седмици преди началото на " Уимбълдън ", който започва на 27 юни.

36-годишният тенисист сподели, че кракът му е " спял " поради инжекции по време на успеха над Каспер Рууд на финала на " Ролан Гарос " в неделя, която обезпечи на Надал рекордна 22-а купа от Големия шлем.

След това испанецът отпътува за Барселона, с цел да стартира лекуване с " пулсираща радиочестотна стимулация ", сподели представител на играча. Тя има за цел да понижи болката в нервите. Лечението значи, че нервите към зоната на пострадването на Надал ще бъдат " краткотрайно сковани ".

" Рафа към този момент е у дома и ще прекара три или четири дни в естествена, поддържаща физическа интензивност. В взаимозависимост от резултата от лекуването и в случай че има позитивна трансформира, той по-късно ще се върне към тренировки на корта. Не изключваме да бъде направено второ лекуване през идната седмица ", сподели представителят на звездата.

Надал от години страда от проблем в стъпалото си, наименуван синдром на Мюлер-Вайс - рядко и дегенеративно положение, засягащо костите на стъпалата, проучва Българска телеграфна агенция.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР