Испанският тенисист Рафаел Надал отхвърли разговорите за отказване в близко

...
Испанският тенисист Рафаел Надал отхвърли разговорите за отказване в близко
Коментари Харесай

Надал: Към момента няма вариант да спра с тениса

Испанският тенисист Рафаел Надал отхвърли диалозите за отричане в близко бъдеще след загубата си от Камерън Нори в първия си мач от шампионата за смесени тимове „ Юнайтед Къп “ в Австралия, написа организация „ Ройтерс “.

Той увери, че към момента се любува на конкуренцията на високо равнище.

Надал отстъпи с 6:3, 3:6, 4:6 пред Нори в конфликта сред Испания и Англия. Победата бе първа за британеца в досегашните пет срещи с Рафаел Надал.

Испанецът бе безапелационен, че изобщо не мисли за преустановяване на кариерата си.

„ Просто изгубих мача си. Това е, нали? Всеки път, когато дойда на конференция наподобява, че би трябвало да се откажа. Така че очевидно се интересувате много от отказването ми. За момента няма подобен вид “, обърна се Надал с усмивка към репортерите.

„ Когато този ден пристигна, ще ви осведомявам. Не продължавайте с тази тематика, тъй като аз съм тук, с цел да играя още тенис “, добави Рафаел Надал.

„ Мога да върша нещата по-добре и би трябвало да го върша. Нори имаше мач преди два дни, а това е преимущество. Трябва да съм по-бърз физически, малко по-солиден, да върша по-малко неточности и да взимам по-добри решения. Но му приписвам заслуженото за успеха, тъй като той се оправи доста добре. При мен има още място за прогрес преди Откритото състезание на Австралия, което започва след две седмици “, изясни испанският тенисист.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР