Испанският тенисист Рафаел Надал е доволен от факта, че сръбският

...
Испанският тенисист Рафаел Надал е доволен от факта, че сръбският
Коментари Харесай

Рафаел Надал: Тенисът е по-добър, когато най-добрите са на корта

Испанският тенисист Рафаел Надал е удовлетворен от обстоятелството, че сръбският му сътрудник Новак Джокович публично е получил позволение да влезе в Австралия.

„ Винаги съм казвал, че тенисът е по-добър, когато най-хубавите играчи са на корта. Миналата година в Австралия имаше доста разтърсвания, които не бяха от изгода за нашия спорт, само че това е нещо от предишното. Роджър Федерер към този момент не играе. Пропуснах доста шампионати от Големия шлем заради травми. Новак Джокович не съумя да играе в Австралия. Сега той ще може да се изявява там. Това е най-хубавата вест до момента, изключително като се има поради, че вирусът към този момент е под надзор. Честито за него. Честито за шампионата. Честито за почитателите. Това е всичко “, съобщи Надал пред Eurosport.
 Надал: Никой не е по-голям от Australian Open, шампионатът ще бъде забавен и без Джокович Надал: Никой не е по-голям от Australian Open, шампионатът ще бъде забавен и без Джокович
Новият министър на миграцията в Австралия Андрю Джайлс публично анулира решението на предшественика си от януари да отнеме визата на Джокович, което докара до отменяне на тригодишната възбрана на сърбина за влизане в страната.

Откритото състезание на Австралия ще се организира от 16 до 29 януар

Гледай тенис на MAX с най-вълнуващите дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР