Испанският тенисист Карлос Алкарас се изказа ласкаво по адрес на

...
Испанският тенисист Карлос Алкарас се изказа ласкаво по адрес на
Коментари Харесай

Карлос Алкарас за Григор: Силен и талантлив играч

Испанският тенисист Карлос Алкарас се изрече ласкаво по адрес на Григор Димитров преди мача им от Мастърса в Маями. Двамата ще се срещнат на четвъртфиналите на шампионата.

Те имат четири дуела между тях, като испанският тенисист води с 3-1 триумфа в директните борби. Първите три бяха извоювани от Карлос Алкарас, само че в четвъртия българинът се наложи над противника на шампионата в Шанхай в края на предходната година.

„ Загубих последния ни пряк мач. Това беше в Шанхай. Знам, че той е доста надарен, мощен тенисист. Трудно ще се оправя с неговия слайс. Знам го. Но ще се опитам да покажа най-хубавата си игра и да реализира победа “, сподели испанецът на конференция в Маями.

Алкарас в профил Лоренцо Музети от Италия с 6-3, 6-3, до момента в който Димитров преодоля Хуберт Хуркач с 3-6, 6-3, 7-6 (3). 

Българинът също показа, че чака с неспокойствие четвъртфинала

„ Всички се надяват да играят против най-хубавите в света, а той изрично е един от тях. Това са мачовете, които желая да играя. За първи път съм на четвъртфиналите тук и това ми дава още по-голяма мотивация “, сподели Григор Димитров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР