Испанският тенисист Карлос Алкарас очаква сънародникът му Рафаел Надал да

...
Испанският тенисист Карлос Алкарас очаква сънародникът му Рафаел Надал да
Коментари Харесай

Алкарас смята, че Надал ще покаже изключително ниво на Ролан Гарос

Испанският тенисист Карлос Алкарас чака сънародникът му Рафаел Надал да се показа на извънредно равнище на Откритото състезание на Франция, в случай че 14-кратният първенец в Париж успее да преодолее травмата си преди втория за годината шампионат от Големия шлем.

Надал пропусна провеждащото се сега съревнование в Мадрид, защото продължава възобновяване си след травмата, която получи по време на Откритото състезание на Австралия през януари. 22-кратният първенец в шампионатите от Големия шлем не игра и на конкуренциите в Индиън Уелс, Маями, Монте Карло и Барселона.

Алкарас е апетитен за любимец на " Ролан Гарос " след успехите на клей в Буенос Айрес и Барселона, само че вторият в международната класация има вяра, че Надал не трябва да бъде отписван, защото се чака да се завърне на корта през идната седмица в италианската столица Рим.

" Надявам се, че той ще взе участие в Рим и след това на " Ролан Гарос ". Въпреки, че Рафаел не е играл от Австралия, той е печелил шампионата 14 пъти, тъй че постоянно е мъчно да бъде надвит ", съобщи Карлос Алкарас откакто острани Александър Зверев и се класира за четвъртфиналите в Мадрид.

" За него също ще бъде мъчно, защото тенисът изисква да си в спортен темп, само че това е той и макар, че идва без мачове, той сигурно ще покаже извънредно равнище ", счита навършвашият 20 години в петък Алкарас и добави, че се надява да продължи да се учи от 36-годишния си съотечественик. " Казвам го като състезател, само че и като почитател на тениса. Жалко е, че отсъстваше толкоз месеци, в които не го виждахме по шампионатите ", разяснява още Карлос Алкарас.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР