Испанският тенисист Карлос Алкарас, който отпадна във втория кръг на

...
Испанският тенисист Карлос Алкарас, който отпадна във втория кръг на
Коментари Харесай

Алкарас подсмърча след шока на US Open: Днес играх срещу себе си, не знаех какво да правя

Испанският тенисист Карлос Алкарас, който отпадна във втория кръг на Откритото състезание на Съединени американски щати след проваляне от нидерландеца Ботик ван де Зандсхулп, съобщи, че е водил борба със самия себе си по време на срещата.

" В тениса играете срещу някой, който желае същото като вас - да победи. Трябва да бъдете допустимо най-спокойни, с цел да пробвате да извършите добре нещата. Днес играх против съперник, само че и против себе си, и своите мисли. Имаше доста страсти, които не съумях да управлявам ", призна 21-годишният Алкарас.

" Мисля, че усъвършенствах равнището си в един миг от дуела, само че не беше задоволително, с цел да печеля или най-малко да си дам късмет да вляза в мача. Така че, знаете... какво мога да кажа? Не се усещах удобно и мисля, че направих много неточности. Когато желаех да се върна или най-малко по този начин смятах, беше прекомерно късно. Очаквах да бърка повече и бях сюрпризиран. Не знаех какво да върша на корта и не покачих равнището си в нито един миг. ", продължи испанецът.
 Огромна сензация на US Open! Нидерландец изхвърли Карлос Алкарас от шампионата
Огромна сензация на US Open! Нидерландец изхвърли Карлос Алкарас от шампионата

Победи го с 3:0 сета

" Дойдох в Ню Йорк с не толкоз сила, с колкото мислех, че ще дойдат. Но не желая да употребявам това като опрощение. Вероятно съм човек или състезател, който се нуждае от повече дни или пауза преди огромните шампионати. Трябва да помисля за това и да си взема поучения ", приключи Карлос Алкарас.

Нидерландецът Ботик Ван де Зандсхулп, който не бе побеждавал състезател от топ 10 на шампионат от Големия шлем, разяснява: " Може би към момента го съзнавам. Ще ми трябват няколко часа или най-вероятно на следващия ден ще се усещам по-емоционално от това, което се случи. "

Ван де Зандсхулп ще излезе против Джак Дрейпър в третия кръг на Откритото състезание на Съединени американски щати.

" Дрейпър е в действителност добър тенисист. Прави добър сезон тази година. Ще бъде в действителност сложен дуел. Очаквам с неспокойствие остатъка от шампионата. Мисля, че всички останали в жребия са невероятни играчи и всеки мач ще бъде тежък ", добави нидерландският тенисист.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР