Испанският тенис ветеран Фелисиано Лопес изглежда все още не е

...
Испанският тенис ветеран Фелисиано Лопес изглежда все още не е
Коментари Харесай

Фелисиано Лопес отново отложи пенсионирането и е на четвъртфинал в Майорка

Испанският тенис деец Фелисиано Лопес наподобява към момента не е подготвен да " окачи ракетата ", откакто се класира за четвъртфиналите на шампионата от сериите АТР 250 на трева в Майорка.

41-годишният Лопес към този момент разгласи, че това ще бъде последната конкуренция в неговата професионална кариера, като той даже получи " уайлдкард " от уредниците.

Опитният испанец даже стартира присъединяване си с победа в първия кръг против австралиеца Макс Пърсел, а през вчерашния ден надигра още един представител на Австралия Джордън Томпсън в три сета - 7:6(8), 1:6, 6:3.

Така Фелисиано Лопес към този момент е в четвъртфиналите в Майорка, където негов противник ще бъде германецът Яник Ханфман, който сътвори сензацията на шампионата досега, побеждавайки настоящия първенец и подложен под №1 Стефанос Циципас от Гърция с 6:4, 3:6, 6:2.

Мачът сред Лопес и Ханфман ще бъде този следобяд не преди 17.00 часа българско време, като германецът е спечелил единствения дуел посред им през 2017-а година в Гщаад, Швейцария.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР