Испанският специалист Пеп Гуардиола е известен с тактическите си прийоми

...
Испанският специалист Пеп Гуардиола е известен с тактическите си прийоми
Коментари Харесай

Гуардиола забранявал на Меси да прави секс след полунощ

Испанският експерт Пеп Гуардиола е прочут с тактическите си способи на терена, само че в последните дни излизат забавни разкрития за работата му в Барселона и най-много за възбраните, които каталунецът си е разрешавал на „ Камп Ноу”.

Бившият халф на Манчестър Сити Самир Насри направи забавни разкрития за характера на именития експерт, който несъмнено може да се счита за един от най-великите мениджъри на нашето време.

Според думите на Насри, Гуардиола не разрешава секса на футболистите си, а като причина за това той акцентира по-бързото възобновяване на мускулите след мач.

“Гуардиола ми сподели, че имам проблем. Каза ми го няколко пъти и ме изрита в задника. Когато се върнах от отмора след една година проблеми с травми и в персоналния живот, несъмнено не бях във форма”, спомня си Насри.

„ Бях с към 4 кг наднормено тегло. При Гуардиола няма по какъв начин да тренираш с групата, в случай че си с 2,5 кг над нормата. Гуардиола тогава ми сподели, че с моите качества не би трябвало да бъда в Сити, а в Барселона. Имахме диалог, той искаше да остана и да играя за него. Отказах му, тъй като той не можеше да ми подсигурява титулярно място”, добави Насри.

„ За Гуардиола, неговите играчи би трябвало да вършат секс единствено преди среднощ, с цел да имат добър сън, даже в случай че на идващия ден почиват. Гуардиола ми е казвал, че е ползвал това предписание и на Меси и от този момент неговите мускули несъмнено са се подобрили”, приключи Самир Насри.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР