Испанският шампион Реал Мадрид постигна втори пореден успех след крушението

...
Испанският шампион Реал Мадрид постигна втори пореден успех след крушението
Коментари Харесай

Анчелоти: Играчите бяха сериозни и играхме като колектив

Испанският първенец Реал Мадрид реализира втори следващ триумф след крушението против безконечния противник Барселона за Суперкупата на Испания. В неделя вечер „ кралете “ надделяха като посетител Атлетик Билбао в Ла Лига, а съгласно старши треньора на мадридчани - Карло Анчелоти, триумфът на неговия тим е пристигнал в резултат на анализите и подготовката след крушението против Барселона седмица по-рано.

„ Анализът ни след загубата се оказа верен. Имахме компликации през днешния ден в Билбао, тъй като съперникът ни е доста добър тим. Играчите ни бяха съществени в самостоятелен проект, само че и тимът беше зает като колектив, което не беше по този начин в последните няколко игри “, съобщи Анчелоти след дуела.Италианецът отличи особено представянето на Винисиус Жуниор, разяснявайки и формата на други футболисти.

„ Винисиус е топ състезател и доста сензитивен човек. Днес той беше концентриран върху играта. Съперниковите играчи и от време на време реферът го поставяха напрегнат с прекомерно груба игра. Отново получи доста ритници. Наистина ме е грижа за него и желая да бъда почитан малко повече от всички. Казах му да приказва с мен и да резервира успокоение. Накрая продължи да играе, както прави постоянно. Като цяло сега играчите, които имат по-малко игрово време, способстват доста. Имам поради Начо, Себайос, Асенсио и Камавинга. Това ми дава убеденост за напред ”, сподели още Анчелоти.

Със извоюваната победа Реал Мадрид резервира дистанцията от три точки зад водача Барселона. Следващият мач на отбора няма да бъде по-лесен, откакто се изправят против градския противник Атлетико Мадрид в огромното дерби на 1/4-финалите от Купата на Краля този четвъртък, а три дни по-късно в мач от шампионата се изправят против Реал Сосиедад.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР