Испанският шампион Барселона следи отблизо Роберто Де Дзерби като основен

...
Испанският шампион Барселона следи отблизо Роберто Де Дзерби като основен
Коментари Харесай

Ясен е фаворитът за нов треньор на Барселона

Испанският първенец Барселона следи от близко Роберто Де Дзерби като главен любимец правоприемник на старши треньора Шави Ернандес. Клубът желае бързо да реши казуса с новия ментор, с цел да подсигурява, че той ще бъде разполагаем още за старта на предсезенната подготовка след решението на Шави да се отдръпна в края на акцията.

Тъй като спекулациите не престават да се усилват по отношение на това кой ще пристигна на мястото на някогашния полузащитник, клубът изследва голям брой варианти, в това число мениджъра на Брайтън и Хоув Албиън Де Дзерби.

Президентът Жоан Лапорта и Деко работят в тясно съдействие по проекта за заместител на Шави, а Diario Sport твърди, че първият упорства мощно точно за Де Дзерби. Агентът на италианеца неотдавна беше видян в Барселона, само че няма доказани индикации за договаряния макар позитивните мнения за представянето му в Брайтън.

Де Дзерби завоюва на „ чайките “ историческо присъединяване в Лига Европа през този сезон. 44-годишният управител се чака са получи оферти и от тимове от Висшата лига през лятото, а договорът му на „ Амекс Стейдиъм “ е до 2026-а година.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР