Испанският шампион Барселона е все по-близо до привличането на звездата

...
Испанският шампион Барселона е все по-близо до привличането на звездата
Коментари Харесай

Шеф на Барса призна: Близо сме до трансфер на Неймар

Испанският първенец Барселона е все по-близо до привличането на звездата на ПСЖ Неймар. Това съобщи вицепрезидентът на каталунците Хавиер Бордас.

Той, техническият секретар Ерик Абидал и изпълнителният шеф Оскар Грау през вчерашния ден бяха в Париж, с цел да водят договаряния за бразилската звезда. Интересите на френският отличник защитаваше Леонардо.

Бордас призна, че двете страни не са се разбрали за трансфер, само че акцентира, че договарянията надалеч не са завършили. " Мисля, че се доближихме до привличането на Неймар. Дали с ПСЖ обсъждаме въпроса с парите? Разбира се ", изплю камъчето Бордас.

Според AS, от Барса са предложили 170 милиона евро за най-скъпия футболист в историята, които да бъдат платени на три транша. " Принцовете " упорстват да получат сумата на куп, с цел да могат незабавно да вземат заместител на Неймар. Има вид, при който каталунците да дадат 100 млн. евро, плюс Усман Дембеле и Нелсон Семеду. Проблемът обаче е, че двамата не желаят да мърдат от " Камп Ноу ".

Неймар напусна Барса преди две години, откакто ПСЖ заплати освобождаващата му уговорка от рекордните 222 млн. евро. Сега нападателят желае да си тръгне Париж. Името му е свързвано и с Реал Мадрид, само че " Кралете " се обрисуват като авариен вид пред 27-годишния техничар./gol.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР