Испанският шампион Барселона е провел по-рано тази седмица среща с

...
Испанският шампион Барселона е провел по-рано тази седмица среща с
Коментари Харесай

Барселона изкушава Араухо с по-висока заплата

Испанският първенец Барселона е провел по-рано тази седмица среща с сътрудниците на бранителя Роналд Араухо, като двете страни са обсъждали възможното възобновяване на контракта на уругвайския футболист. Настоящото съглашение сред Араухо с каталунците е годно до 30 юни 2026-а година.

Намерението на спортното управление на Барселона, водено от Деко, е да му предложи нов договор, защото се смята, че Араухо е основен за тима и би трябвало да бъде в неговата основа през идващите години.

От клуба настояват, че централният бранител не се продава и това беше предадено от спортния шеф на Барса на неговите сътрудници по време на обяд, траял повече от два часа. В същото време сътрудниците на Араухо са уведомили Деко, че бранителят се усеща благополучен в Барселона и желае да остане в клуба.

Очаква се Араухо да възобнови контракта си с Барселона най-малко до 2028-а година, а заплатата му ще бъде увеличена от 8 милиона евро на 12 милиона евро. Сериозен интерес към уругваеца се счита, че има от страна на немския отличник Байерн Мюнхен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР