Испанският шампион Барселона е променил формата си за тренировки при

...
Испанският шампион Барселона е променил формата си за тренировки при
Коментари Харесай

Барса уволнява треньори с WhatsApp, някои от тях не получават пари

Испанският първенец Барселона е трансформирал формата си за тренировки при младежите, а също по този начин е уведомил всички напускащи треньори чрез… WhatsApp.

Испанският AS допуска, че в лагера на „ Камп Ноу” настъпват редица промени, евентуално повлияни най-много от оставката на вицепрезидента на каталунския гранд Жорди Местре. Именно поради това структурата на младежите ще бъде преразгледана. Все още формалното приемане на оставката от Хосеп Мариа Бартомеу не е станало, като това се чака да стане в петък.

Очаква се Жорди Рура да се причисли към скаутското звено на първия тим, до момента в който Гийермо Амор ще приключи отговорностите си към юношеските тимове и ще стане дипломат на клуба. Хосе Мари Бакеро, който в този момент е началник на школата на Барса, също може би ще напусне. Няколко треньори, които са работили с академията на Барселона до 30-и юни са признали, че са били осведомени, че контрактите няма да им бъдат подновявани посредством приложението за чат WhatsApp. Други пък са получили позвъняване за повече информация.

Всичко е станало на втори юли, когато е датата, с която Барселона удължава, приключва, усъвършенства договорите на треньорите и чиновниците в школата Ла Масия. Заплатите на чиновниците пък е трябвало да бъдат преведени до 3-и юли, като испанската медия твърди, че има закъснение при някой от тях.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР