Испанският сериал Червената кралица (сега стрийминг на Amazon Prime Video)

...
Испанският сериал Червената кралица (сега стрийминг на Amazon Prime Video)
Коментари Харесай

Стриймвайте го или го пропуснете: „Червената кралица“ на Prime Video, познат, но завладяващ испански трилър със сериен убиец

Испанският сериал Червената кралица (сега стрийминг на Amazon Prime Video) е мрачна и умна акомодация на първият от трилогията мрачни трилъри, написана от писателя и публицист Хуан Гомес-Хурадо. Фокусирайки се върху острото взаимоотношение сред компрометиран детектив и суперинтелигентна, душевен смутена жена, той смесва нещата от процедурите на ченгетата, трилърите със серийни убийци и свръхестествени мистерии в умерено провокативна примес. И в случай че би трябвало да бъда почтен, наподобява малко познато – само че дебютният епизод може да предложи задоволително конспирация и комплицирани герои, с цел да ни принуди да се придържаме към него през седем мрачни-лоши епизода.

ЧЕРВЕНАТА КРАЛИЦА: ПОТОЧНО ИЛИ ПРОПУСКАНЕ?

Начален кадър: Продължителен кадър с дрон се изстрелва от тънките облаци в безоблачен ден към силуета на Мадрид, след което се доближава покрай градска улица, където жена стои на перваза на прозореца.

Същността: Антония...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР