Испанският Селта Виго няма да преговаря за продажбата на високо

...
Испанският Селта Виго няма да преговаря за продажбата на високо
Коментари Харесай

Селта Виго няма да преговаря с други клубове за своята звезда

Испанският Селта Виго няма да договаря за продажбата на високо ценения Габри Вейга, а вместо това упорства за задействане на освобождаващата му уговорка, която е на стойност 40 милиона евро, съгласно клубния президент Карлос Моуриньо. 

20-годишният испанец притегли вниманието при започване на сегашния сезон, демонстрирайки отличните си качества, написа организация ДПА. Полузащитникът означи девет гола в 27 мача досега, а името му стартира да се свързва с някои от огромните европейски тимове като Ливърпул, Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити. " Клаузите са на място. Няма да го продаваме, а по-скоро те ще би трябвало да го купят от нас ", сподели Моуриньо пред радио Cadena SER. 

" Никой не би трябвало да договаря, тъй като няма да го продаваме. Знаем за интереса на клубовете, които се обадиха и които към този момент са говорили с Габри, който ще би трябвало да вземе решение. Мога да ви уверя, че има тимове от Англия, Италия и Франция, които се интересуват. Нашият отговор беше: Не може да говорите с нас, тъй като той не е за обмен ", разяснява президентът на Селта Виго.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР