Испанският рефер Антонио Матеу Лаос ще ръководи финала в Шампионската

...
Испанският рефер Антонио Матеу Лаос ще ръководи финала в Шампионската
Коментари Харесай

Дадоха на испанец финала в Шампионската лига

Испанският рефер Антонио Матеу Лаос ще управлява финала в Шампионската лига сред " Манчестър Сити " и " Челси " на 29 май. Негови помощници ще са сънародниците му По Себриан Девис и Роберто Диас Перес дел Паломар, а четвърти арбитър – Карлос дел Серо Гранде. За ВАР ще дава отговор Ернандес Ернандес.

Срещата сред " Манчестър Сити " и " Челси " ще бъде излъчена онлайн по bTV Action от 21 ч. Все още не е ясно къде тъкмо ще бъде финалът. Той бе плануван за Истанбул, само че обстановката с ковид в Турция тормози ръководителите на УЕФА и те започнаха да обмислят други благоприятни условия. Спрягаше се стадион " Уембли " в Лондон, само че поради ограниченията и възможната карантина, която би обхванала всички чиновници и посетители на финала, този вид към този момент наподобява малко изпълним. Междувременно във любимец за огромния мач се трансформира Порто.

От европейската централа оповестиха, че французинът Клеман Тюрпен ще бъде основен арбитър на финала в Лига Европа сред " Виляреал " и " Манчестър Юнайтед ". Спорът за трофея ще е в Гданск (Полша) на 26 май.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР