Испанският премиер Педро Санчес призова вратовръзките да се избягват, доколкото

...
Испанският премиер Педро Санчес призова вратовръзките да се избягват, доколкото
Коментари Харесай

Ново 20: Испанският премиер зове мъжете да не носят вратовръзки, за да пестят енергия

Испанският министър председател Педро Санчес прикани вратовръзките да се заобикалят, доколкото е допустимо, като мярка за икономисване на сила, оповестява ТАСС.

Въпреки че министър-председателят не посочи по какъв начин тъкмо тази стъпка ще помогне за пестенето на сила, той явно е имал поради, че в горещо време на закрито човек се усеща по-комфортно без вратовръзка, което оказва помощ да се пести от климатици.

„ Не нося вратовръзка ", сподели Санчес пред кореспонденти. „ Това значи, че всички можем да пестим и сила. Помолих министри и всички държавни чиновници, а също бих желал да насочва зов и към частния бранш, в случай че към този момент не са го създали, когато не е належащо, да не носят вратовръзки “, изясни той.

Санчес посочи още, че идната седмица държавното управление възнамерява да утвърди нови незабавни ограничения, ориентирани към икономисване на сила.

През последните месеци политици в Европейски Съюз настойчиво зоват да се пести по всякакъв начин сила, с цел да може Съюзът да стане по самостоятелен от съветските горива.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР