Испанският плеймейкър на Реал Мадрид Иско изглежда е все по-близо

...
Испанският плеймейкър на Реал Мадрид Иско изглежда е все по-близо
Коментари Харесай

Иско пристигна във Флоренция, за да договори трансфера си в Серия А

Испанският плеймейкър на Реал Мадрид Иско наподобява е все по-близо до изхода на „ Сантиаго Бернабеу “, откакто медиите в Испания заподозряха, че е съчетал късата си отмора по време на паузата за националните тимове с почивка във Флоренция.

Испанското издание Mundo Deportivo счита, че халфът се е срещнал с представители на локалния Фиорентина, с цел да обсъдят опцията той да облече лилавия екип от идната акция.

29-годишният към този момент някогашен испански национал има контракт с „ белия балет “ единствено за още няколко месеца, а изгледите да получи нов не са по никакъв начин положителни с оглед непрекъснатия декаданс в представянето му.

Иско през годините оглавяваше трансферните описи на Арсенал и Милан, само че той изрично отхвърли да напусне испанската столица, без значение от обстоятелството, че в продължение на 9 години играеше аварийна роля, без значение от треньора, който бе отпред.

„ Виолетовите “ пък се трансфораха в една отлична дестинация за залязващи звезди, като последната такава бе Франк Рибери, когато връзките му с Байерн Мюнхен завършиха.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР