Испанският пилот на Астън Мартин Фернаддо Алонсо заяви, че изминаващата

...
Испанският пилот на Астън Мартин Фернаддо Алонсо заяви, че изминаващата
Коментари Харесай

Алонсо с изненадващо изказване

Испанският водач на Астън Мартин Фернаддо Алонсо съобщи, че изминаващата 2023 година е най-хубавата в кариерата му, дружно с 2012, когато печели международната купа пред Селастиан Фетел с Ред Бул. До момента испанецът е бил на 8 подиума от 21 надпревари през акция.

" Доволен съм от представянето ми. Заедно с 2012, 2023 е най-хубавата година в кариерата ми. Много същ благополучен и стимулиран ", сподели Алансо пред медиите преди Гран при на Абу Даби.

" Бахрейн, Монако, Канада, Монца и Бразилия са петте ми най-хубави надпревари през сезона. И желая да обърна внимание на Монца, където приключих девети и несъмнено никой не помни, само че го направих с най-бавната кола ", сигурен е водачът.

" Мисля, че започнахме сезона доста мощно, имахме учудващо конкурентен болид. Бяхме в позиция, в която не чакахме, против по-силни тимове, като Мерцедес и Ферари. Може би направихме крачка обратно по време на сезона, не бяхме на равнището на най-хубавите ", призна той.

" Беше немислимо преди 12 месеца да бъдем на мястото, на което сме сега. Ако някой ми беше споделил това в Абу Даби преди една година, нямаше да му допускам ", приключи Фернандо Алонсо.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР