Испанският певец Мигел Босе е ограбен, вързан заедно с деца в къща в Мексико Сити

...
Испанският певец Мигел Босе казва, че 10 въоръжени нападатели са
Коментари Харесай

Испанският певец Мигел Босе казва, че 10 въоръжени нападатели са нахлули в къщата му в Мексико Сити и са го завързали, две деца и домашния персонал за два часа, докато претърсваха помещенията

От Асошиейтед прес, 21 август 2023 г., 16:08 Мексико Сити и завързаха него, двете му деца и домакинския персонал за повече от два часа, докато претърсваха помещенията .

Босе написа в акаунта си в Instagram, че той и децата му са добре след петъчния обир на дома. Но той описа изпитанието като „много напрегнато, неспокойно и неприятно“. Босе каза, че нападателите са взели колата му и други вещи, преди да си тръгнат.

Той добави, че не мисли да напуска Мексико заради престъплението.

Нито градската полиция, нито прокуратурата отговориха веднага на исканията в понеделник за коментар по доклада.

Това беше едно от двете насилствени събития в Мексико сити с чужденци през уикенда.

В събота крадци на мотоциклет застреляха мъж от Индия на магистрала, очевидно за да откраднат 10 000 долара, които той е променил на обмяна на пари в Мексико Сити International летище.

Посолството на Индия каза в изявление, че „във изключително жалка и трагична смърт на индийски гражданин“ то е във връзка с правоприлагащите органи на Мексико , надявайки се, че виновниците скоро ще бъдат задържани и ще раздадат справедливост на семейството на жертвата.

Източник: abcnews.go.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР