Испанският оперен певец Пласидо Доминго разкри, че има коронавирус. "Смятам

...
Испанският оперен певец Пласидо Доминго разкри, че има коронавирус. "Смятам
Коментари Харесай

Пласидо Доминго обяви най-страшната новина: Имам COVID-19

Испанският оперен артист Пласидо Доминго разкри, че има ковид.

"Смятам за собствен честен дълг да ви кажа, че резултатът ми за COVID-19 е позитивен ", написа 78-годишният артист на профила си във Facebook.

"Семейството ми и аз сме в независима изолираност, към този момент не се постанова да постъпваме в болница, не се счита медицински належащо. В момента всички сме в положително здраве, само че изпитах признаци на тресчица и кашлица, по тази причина взех решение да се проучвам и резултатът се върна позитивен.

Умолявам всички да бъдат извънредно деликатни, следвайте главните насоки, като миете постоянно ръцете си, спазвайки най-малко 6 фута разстояние от другите, правейки всичко допустимо, с цел да спрете разпространяването на вируса и апелирам на първо място останете у дома, в случай че можете!

Заедно можем да се борим с този вирус и да спрем актуалната международна рецесия, тъй че да се надяваме да се върнем към естествения си всекидневие напълно скоро.

Моля, следвайте насоките и регламентите на локалното си държавно управление с цел да бъдете в сигурност и отбрана освен себе си, само че и цялата ни общественост ", написа Пласидо Доминго.

Възрастта му е излючително рискова поради общата статистика на починалите или изкаралите тежко заболяването.

Испания заема второ място по брой инфектирани в Европа. Днес ръководителят на държавното управление Педро Санчес заяви за решението си да продължи изключителното състояние в страната с още 15 дни.

Само за последните няколко часове в страната са починали 400 души.

Превод БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР