Испанският наставник Марселино е отказал цели шест оферти от различни

...
Испанският наставник Марселино е отказал цели шест оферти от различни
Коментари Харесай

Испански треньор отказал 6 оферти от отбори в Премиър лийг и Ла Лига, чака да наследи Луис Енрике

Испанският ментор Марселино е отказал цели шест предложения от разнообразни клубове, откакто беше освободен от Атлетик Билбао през лятото, оповестява локалният публицист Педро Мората.

Според информацията 57-годишният експерт е отклонил оферти от британските Брайтън, Уулвърхамптън и Нотингам Форест, испанските Севиля и Елче, както и още един неназован клуб. Причината е, че той не желае да поеме отбор, който не пасва на футболните му хрумвания, само че най-много чака да се открие опция да замести Луис Енрике отпред на Испания. Както е известно, договорът на селекционера на “Ла Фурия ” изтича в края на годината и към момента не е възобновен, което слага под съществено подозрение бъдещето му на този пост.

Смята се, че от локалната федерация биха потърсили испанец за правоприемник на Енрике, което дава огромни шансове на Марселино. Той има богат треньорски опит в своята татковина, като с изключение на Атлетик Билбао е водил също по този начин Леалтад, Спортинг Хихон, Рекреативо, Расинг Сантандер, Севиля, Виляреал и Валенсия.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР