Испанският нападател Фернандо Торес обяви края на кариерата си и

...
Испанският нападател Фернандо Торес обяви края на кариерата си и
Коментари Харесай

Испанска футболна легенда: Бяха невероятни 18 години

Испанският нападател Фернандо Торес разгласи края на кариерата си и ще изиграе последния си мач на следващия ден, когато тимът му Саган Тосу ще се изправи против Висел Кобе.

Бившата звезда на Атлетико Мадрид, Ливърпул и Челси съобщи, че приключва кариерата си, знаейки, че е „ спечелил уважението на международния футбол” по време на забележителния си професионален път.

"Бяха невероятни 18 години. Спечелих доста титли и уважението на международния футбол, което е най-важното за мен, и в този момент ми остава още един мач. Така че, ще му се насладя от първата до последната минута и се надявам, че ще спечелим трите точки, които са доста значими за нас. Надявам се и да отбележа последния си гол пред почитателите на Саган Тосу. Това ще бъде един в действителност специфичен мач за мен ", добави 35-годишният футболист.

"Винаги съм желал да приключа кариерата си, играейки футбол. Очаквам с неспокойствие да изляза на терена на 23 август, да бъда паралелно до съотборниците си, да търча с тях, да се боря и да се опитам да печеля мача, тъй като това ще ми липсва най-вече - да се състезавам. Наистина чакам с неспокойствие дуела, само че каквото и да се случи, моята футболна кариера бе фантастична - надалеч по-добра от това, което чаках като дете. Наистина съм признателен за това, което направих. Щастлив съм, че завършвам кариерата си тук в Япония, където изиграх една интензивна година, която ме научи на доста ", приключи Торес.

Last ever training... Still one more game to fight all together. WE ARE @saganofficial17!!! pic.twitter.com/qT1S8Z5Dah
— Fernando Torres (@Torres) August 22, 2019
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР