Испанският Марка е на мнение, че Еспаньол го чака труден

...
Испанският Марка е на мнение, че Еспаньол го чака труден
Коментари Харесай

В Испания респектирани от атаката на Лудогорец

Испанският " Марка " е на мнение, че Еспаньол го чака сложен тест в отбрана през днешния ден. " Папагалчетата " гостуват на Лудогорец в мач от груповата фаза на Лига Европа.

Срещата в Разград стартира в 19:55 часа.

Ето какво написа изданието за мача, представено от " Меридиан мач ":

" Еспаньол го чака сложен тест в България. Особено за защитата. Лудогорец е най-резултатният тим във всички групи на Лига Европа със своите 8 гола - 5 против ЦСКА (Москва) и 3 против Ференцварош. Кешеру е с 3 попадения, Форстър и Лукоки - с по 2, а Вандерсон - с 1. Проблемите в отбраната на Еспаньол са забележими. До момента каталунците са позволили 15 гола в Ла Лига, като в цялото състезание единствено Бетис е с повече инкасирани попадения - 19.

В Лига Европа числата са доста по-добри - единствено един позволен гол от Ференцварош. Но в случай че Еспаньол желае успеха в Разград, би трябвало да се усъвършенства. Лудогорец е най-страховитият противник в групата. Въпреки че на хартия той не е бил любимец, българите постановат своята воля. Те са преди всичко, следват Еспаньол, Ференцварош са трети и ЦСКА (Москва) ". /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР