Испанският крал Хуан Карлос има четвърта дъщеря от извънбрачна връзка.

...
Испанският крал Хуан Карлос има четвърта дъщеря от извънбрачна връзка.
Коментари Харесай

Испанският крал Хуан Карлос има тайна дъщеря, твърди книга на разследващи журналисти

Испанският крал Хуан Карлос има четвърта щерка от извънбрачна връзка. Това твърди нова книга, разкривайки рискова загадка в испанския кралски двор.


Когато предходната седмица Хуан Карлос напусна Испания след бързо, само че спорно посещаване, кралското семейство въздъхна с облекчение, че то е минало без произшествия. Но те не знаеха, че идващият скандал за дома Борбон е тъкмо зад ъгъла.

Въпреки че сред двореца " Зарсуела " и новия му дом в самоналожено заточение в Абу Даби има няколко хиляди километра, Хуан Карлос още веднъж съумя да се окаже в центъра на вниманието.

Този път една от най-добре защитаваните секрети на испанското кралско семейство може би преди малко бе разкрита.

В идна книга на двама проверяващи публицисти се твърди, че почетният крал е татко на четвърто дете след принцеса Елена, принцеса Кристина и крал Фелипе - още една щерка, Алехандра.

Журналистите Хосе Мария Олмо и Давид Фернандес от вестник " El Confidencial " настояват, че Алехандра е родена в края на 70-те или началото на 80-те години на ХХ век и че майка ѝ е член на испанската аристокрация.

Майката на Алехандра, пишат публицистите в новата си книга, която би трябвало да излезе на 8 май, се е срещнала с някогашния крал, когато е била доста по-млада, имала е общи другари с него и е споделяла пристрастеността му към лова. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР