Испанският колос е постигнал окончателно споразумение със звездата на Франция

...
Испанският колос е постигнал окончателно споразумение със звездата на Франция
Коментари Харесай

Сагата приключи! Мбапе и Реал си стиснаха ръцете

Испанският исполин е постигнал дефинитивно съглашение със звездата на Франция Килиан Мбапе, като договарянията са завършили сполучливо. Това оповестява авторитетният испански публицист Хосеп Педрерол, който през годините се утвърди като един от най-достоверните източници на информация за " Кралския " клуб.
След като не съумя да го притегли през предишното лято, Реал Мадрид въпреки всичко ще получи Мбапе, само че през идното лято, когато французинът ще бъде свободен сътрудник и ще премине на " Бернабеу " без трансферна сума. От това ще пострада актуалният му клуб , който отхвърли да продаде Мбапе за към 200 млн. евро през предходната година.
По-рано Хосеп Педрерол осведоми, че няма никакъв проблем със заплатата на Мбапе, която се чака да получава в Мадрид. Единствената въпросителна пред нападателя била дали да подписа договорката с Реал преди или след осминафиналите в , където " белите " ще се изправят таман против отбора на ПСЖ.
Все отново е предпочел да завърши сагата, като подпише с Реал още в този момент, въпреки и импровизирано. Споразумението евентуално ще остане в загадка най-малко до изиграването на двата 1/8-финални мача сред Реал Мадрид и ПСЖ, с цел да се избегне ненужно напрежение и въпросителни към това дали Мбапе ще даде всичко от себе си в мачовете против бъдещия си клуб.
Междувременно се появиха информации, че британският гранд в идващите дни (подробности в линка).
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР